Home » Over mij

 

 

Welkom mooie ziel ღ 

Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen!

 

Mijn hele reis, het pad van het leven is een geschenk van het universum, de bron, waar ik bijzonder dankbaar voor ben.

 

Dankbaar voor jullie energie en interesse in de coaching/begeleiding of producten die ik aan mag bieden. Om mij een beetje te leren kennen een stukje over wie ik ben en wat ik doe.

 

Vanaf mijn vroege jeugd heb ik het voorrecht gehad om energieën (spirits, Engelen, overledenen) om me heen te zien en te voelen, als kind kon ik niets met de energieën  doen. Onder het mom ‘doe maar gewoon, dan doen we gek genoeg’. Veelal wist ik dingen voordat ze gebeurde niet wetende hoe daar mee om te gaan. Gaande weg leer je dit, helderzienden, helderwetenden en horende kwamen op mijn pad. Zij mochten mij inzichten geven waardoor ik vanaf mijn tienerjaren er beter mee om kon gaan. Het helpen van andere, met name in familie en vriendenkring, heb ik jaren mogen doen door middel van het geven van energie. Inzichten mogen schenken die via gidsen van mijzelf of de ander door mochten komen.

 

Enige tijd verlangde ik naar rust, zelf wat minder in balans omdat de ontwikkeling van alles veel was. Soms was het gewoon te veel ;) Toch vond of beter gezegd mocht ik de rust die ik graag wilde ervaren een tijdje ontvangen. Zo mocht ik op mijn levenspad mijn lessen ontvangen en transformeren. 

 

In 2005 kwam het contact met de energieën terug, heftiger dan ooit. Tijdens de zwangerschap van een bijzondere en prachtige ziel  die ik mijn zoon mocht gaan noemen ontwikkelde dit nog sneller en er kwamen steeds meer energieën door, soms twijfelde ik zelfs aan mezelf ;)

 

Voordat ik als ondernemer met Caban startte ben ik uiteraard ook werkzaam geweest in loondienst bij leuke en minder leuke werkgevers. Z'n 10 jaar geleden heb ik mijn vaste baan in de (jeugd)zorg opgezegd, werd er verdrietig van. Moeten werken vanuit stellingen, aannames en niet vanuit het perspectief vanuit het kind zelf, het Zijn.

 

 

 

In 2009 ben ik mezelf gaan verdiepen in het starten van een praktijk. En in juni 2010 was de praktijk een feit! De praktijk kreeg in 2010 de naam 'Cura zorg & begeleiding'. De praktijk begon met begeleiding, ABA*, reiki en edelsteen- en Innerlijk Kind therapie. Zoals ik al zei van jongs af aan niet onbekend met het spirituele, al vindt ik het geen passend woord in de huidige maatschappij. 

 

Toen ik eindelijk mijn eigen leven werkelijk ben gaan leven ben ik diverse opleidingen en cursussen gaan doen, er is zoveel te leren maar nog zoveel meer te ervaren in de wereld en zeker wat betreft je eigen Zijn.  

 

Wat later ben ik omdat ik al van jongs af aan fascinatie, interesse en kennis van edelstenen had opgebouwd, samen met mijn partner, een veiling in edelstenen en mineralen begonnen op Facebook. Zeven dagen per week vanuit mijn passie. In 2016 ben ik na jaren gestopt met veilingen op social media.

 

Vanuit mijn hart mag ik werken coaching en 'therapievormen' die jou ondersteunen in jouw processen waardoor er transformatie mag ontstaan in jouw thema's. Daarnaast mag ik ook werken CabanGems een webshop met edelstenen, mineralen en supplies. 

 

Van jongs af aan ben ik altijd creatief bezig geweest als ondersteuning voor mezelf maar ook omdat het zo mocht stromen. En ben ik zo midden 2015 ben ik in contact gekomen met de Orgone-energie. Caban groeit nog steeds en ben bijzonder dankbaar dat ook de 100% natuurlijke handgemaakte, samengestelde wierookmengsels, kaarsen, geurtabletten en theemengsels zijn ontstaan. En al deze mooie producten kunnen een toevoeging zijn in jouw thema's zoals zij dat voor mij zeker waren en nog steeds zijn. 

 

Meer dan dankbaar dat ik mag werken met de energie van de spirits, de engelen, de energie van de creatie. Maar bovenal ben ik dankbaar voor de energie vanuit het Universum, de bron.

 

Namaste

Natasja

 

 

*ABA is wetenschappelijke onderbouwde en bewezen vorm van patroonverandering, in Nederland de Toegepaste Gedragsanalyse genoemd, om met name kinderen met autisme, AD(H)D en HSP te begeleiden in combinatie met hun Zijn. Vanuit opleidingen, cursussen en als ervaringsdeskundige is deze combinatie een geweldig meetbaar instrument voor transformatie voor deze groep prachtige zielen.