Home » Jezelf verbinden

In de nabije toekomst worden activiteiten, evenementen, aangeboden waaraan je deel kan nemen om Jezelf weer te verbinden met je Zijn, je innerlijk kind. De activiteiten van Jezelf verbinden worden aangeboden in kleine groepjes. Ik werk bewust met kleine groepjes zodat er tijd en ruimte is voor individuele begeleiding of ondersteuning. 

 

Per activiteit of evenement dien je jezelf in te schrijven. Een activiteit/evenement kan kosteloos* worden aangeboden of door een tarief**. Inschrijving kan enkel met het bestellen van het aanboden evenement/activiteit.

 

* Bij een kosteloze activiteit/evenement worden wel reserveringskosten gerekend gezien er in en met kleine groepen wordt gewerkt. De reserveringskosten ontvang je retour via bankbetaling na deelname. Meldt je minimaal 7 dagen voor de activiteit/het evenement af dan ontvang je direct de betaalde reserveringskosten retour. Bij een afmelding binnen de 7 dagen voor de activiteit/het evenement ontvang je de reserveringskosten niet retour.

 

** Voor activiteiten/evenementen die worden belast met een tarief/vergoeding dient de betaling, inclusief reserveringskosten, van aanmelding minimaal 7 dagen voor aanvang bij ons op de rekening te zijn bijgeschreven. Indien betaling niet tijdig is ontvangen vervalt je deelname.

Heb je betaald maar ben je verhinderd dien je 7 dagen voor aanvang van het evenement/activiteit dit schriftelijk te melden. Het betaalde bedrag wordt terug gestort op je rekening minus reserveringskosten. 

 

Waarom reserveringskosten?

Het heeft mij geleerd dat reserveringskosten een bewustwording zijn van wat je zelf echt wilt bereiken en het nakomen van deelname aan activiteiten/evenementen. Zonder reserveringskosten, zeker bij kleine groepjes, hebben wij gemerkt dat mensen gewoon niet op komen dagen. Ieder evenement/activiteit vergt van mij veel energie en tijd in de voorbereiding maar ook het evenement/activiteit aan zich. Daarbij is iedere activiteit/evenement een investering in jezelf.