Home » Contact » Disclaimer

 

Disclaimer voor www.MBSRelease.nl is geregistreerd als Rechts Persoon bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50209434, Caban 'de Rode Aarde', hierna te noemen Caban, verleent u toegang tot www.MBSRelease.nl en u bent van harte welkom om de aangeboden diensten en producten te kopen. MBSRelease.nl behoudt te allen tijde het recht om de inhoud aan te passen, te verwijderen en/of toe te voegen zonder u daarover in te hoeven lichten.

 

MBSRelease.nl (Caban) is dagelijks bezig om met grote zorgvuldigheid deze website te onderhouden en te actualiseren. Ondanks dat er met grote zorg en aandacht de website en shop wordt onderhouden is het mogelijk dat inhoud en/of aanbod onvolledig of onjuist is. 

 

De aangeboden diensten en producten worden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid aangeboden.

 

De producten worden dagelijks gewijzigd (uitverkocht, nieuwe producten, prijswijzigingen, omschrijvingen), zonder dat MBSRelease (Caban) u daarvan op de hoogte hoeft te stellen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor typefouten of onjuiste prijzen en/of informatie van de producten.

 

Alle rechten zijn van Caban 'de rode aarde'

 

U heeft klachten, ga dan naar de huisarts, specialist, etc. Ik ben geen arts!  Ik kan je niet genezen en kan je problemen niet weg toveren. Edelstenen en mineralen genezen NIET!

 

Op basis van bovengenoemde informatie zal Caban 'de rode aarde' nooit aansprakelijkheid aanvaarden.

 

De auteursrechten van de foto’s en teksten gebruikt voor onze website/webshop zijn intellectueel eigendom van Caban en/of stock foto's. Het kopiëren van teksten, gebruik van onze eigen foto’s of verspreiding hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Caban 'de rode aarde', behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.