Home » Coaching

 

Emotie, beleef, ervaar en transformeer ....... jouw pad naar je innerlijk kind, jezelf! Mind, body en soul release. Met andere woorden bevrijd je mind setting, lichaam en ziel van dat wat jouw beperkt! 

 

Door te beleven, te ervaren en vooral te voelen (emotie) zijn alle 'ingrediënten' aanwezig om te gaan helen en te transformeren. Ben jezelf! 

 

Voor onderstaande vormen van caoching geldt dat ik je kan begeleiden in je situatie. Toch zal je er zelf hard voor moeten werken om het ultieme resultaat te behalen. Oplossingen toveren dat is niet mogelijk.

 

Woon je te ver weg om fysiek aanwezig te zijn dan is coaching ook online mogelijk via Skype. 

 

Afspraken 

Op verzoek kan een afspraak kosteloos worden verschoven naar een latere datum in overleg indien het verzoek tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kenbaar is gemaakt. Vanaf 24 uur vooraf wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

 

Indien de coach de afspraak dient te verzetten zal dit binnen 24 uur van de gemaakte afspraak worden geïnformeerd per telefoon en/of e-mail. 

 

Tarief is per sessie van een uur.

 

NOTE: 

Ik ben geen arts, geen gespecialiseerd natuurkundig therapeut, etc. Bij mij ontvang je coaching om inzichten in je thema's, problemen, te mogen ontvangen. 

Bij fysieke en psychische klachten ga altijd naar je arts alvorens een afspraak bij mij te maken. Dit is je eigen verantwoordelijkheid. Je kan Caban, mij, nooit aansprakelijk stellen voor fysieke en/of psychische problemen.

Ik kan je niet genezen, ook heb ik geen toverstokje om je problemen op te lossen.